Den misforståede kulhydrat

Hvordan slutter man fred med sin krop?

Kroppe, kropskærlighed og forskellige veje til at slutte fred med sin krop, fylder den sociale scene i stor grad. Alle har en krop, alle har en kropsfølelse og mange vil gerne dele deres oplevelse og deres vej til kropskærlighed. Men hvad vil det egentlig sige at slutte fred med sin krop? Det var jeg til foredrag med, hos foredragsholder Kirk Rønler. Kirk Rønler er i 2016 kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder af Femina. Og det er der en god grund til!

Jeg blev mødt i døren af Kirk, med et kram, et smil og et stort velkommen. Og denne varme forsatte hele aftenen igennem. Kirk fylder rummet mens hun også giver alle deltagere til foredraget plads. Plads til at deltage, mærke efter i følelserne undervejs og plads til grin. For som Kirk siger, så er det altså bare lidt hyggeligere og sjovere når vi griner sammen. Og det har hun jo ret i! Du er ikke i tvivl om at Kirk er ærlig og nærværende. Du kan nærmest mærke hende, også nede på bagerste række.

Men hvordan udskiller Kirk sig så fra alle de andre der råber højt om kropskærlighed og det at slutte fred med kroppen? Kirks foredrag er ikke en pakkeløsning. Det er ikke en gør-sådan-her-mens-du-hoppe-og-så-bliver-du-lykkelig. Kirk er helt ærlig om hendes oplevelser og erfaringer igennem livet, og det giver masser af tanker og refleksioner, for en selv.

img_9677

Selvom vi alle er forskellige, var der flere ting som flere i salen kunne nikke genkendende til. Følelsen af at ens vægt skaber ens identitet, følelsen af ikke at være god nok eller mislykkedes fordi de sidste 5 kg ikke forsvinder. Men handler det mon egentlig om de 5 kg, eller handler om det noget helt andet? For hvordan er det nu lige jeg snakker til min krop, mine nærmeste snakker om min krop og hvilken indre kritiker snakker til dig? Og hvad siger denne indre kritiker? Og ikke mindst, hvad siger du til din indre kritiker? Hvordan behandler du din krop? Er det din selvtillid eller selvværd der fylder mest?

”Slut fred med din krop” er et foredrag om kroppen. Et foredrag hvor fokus bliver flyttet fra fitness, vægten og din krops udseende udadtil. Et foredrag der vender blikket indad og lader dig tune ind på dig selv. For hvordan vender man blikket væk fra vægten, og indad til følelser, erfaringer og selvværd. Og ikke mindst, hvordan skal den der indre kritiker tackles?

Læs mere om Kirk på www.kirkronler.dk og mere om foredraget hvor du og din krop er i fokus på www.kirkronler.dk/foredragslutfredmeddinkrop/. Giv dig selv en aften med varme, grin og kropskram <3

// denhelekrop

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den misforståede kulhydrat