Kære kvinde, kom med mig

Rabarber Salat

Sidste uge var der rabarber i kageform på bloggen, da det er sæson for danske rabarber lidt endnu. De står i hvert fald i fuld flor ude på min altan 🙂 I dag kommer den lidt sundere udgave og den du med god samvittighed kan spise til frokost eller aftensmad – rabarbersalaten!

Først og fremmest skal du bruge, i den mængde du har brug for;

  • Friske spinatblade
  • Edemamebønner
  • Radisser
  • Agurk
  • Rabarber
  • Fetaost (gerne som blok)

fullsizeoutput_1e

Bagte rabarber;

Tænd ovnen på 175 grader. Rens rabarberne og skær dem i mindre bidder. Kom dem i en ovnfast fad og drys med sukrin/sukker. Bag dem i ovnen 7-10 min. Rabarberne skal blive lidt bløde, men ikke smatte ud. Lad dem køle af.

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Rens rabarberme og skær dem i ca. 1 cm tykke stykker
  • Bland rabarberne med lidt sukker og hæld op på en bageplade/ovnfast fad
  • Bag dem i ovnen 7-10 minutter. De må ikke smatte ud men skal blot blive lidt bløde
  • Lad dem køle af inden de blandes med resten af salaten

Resten af salaten;

  • Skyl og skær den friske spinat groft
  • Kog edemamebønnerne som anbefalet på posen (vigtigt!)
  • Rens og skær radisserne i tynde skiver
  • Rens agurken, fjern midten og skær i 1 cm tykke skiver

Finish;

  • Bland spinat, radisser, edemamebønner, agurk og rabarber
  • Smuldre fetaosten henover salaten
  • SERVER OG NYD

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære kvinde, kom med mig