At finde mit kvindelige jeg

SuperWoman // Kan selv, vil selv

 

Jeg har fået lov til, sammen med andre kvinder, at dykke ned i feminin og maskulin energi. Det gør vi gennem kvindeuniverset ”Dit feminine boost”. Feminin og maskulin er ofte tilknyttet vores køn. Men vi besidder alle energierne. Man kan også kalde det ying (feminin) og yang (manskulin) energier.

Vores samfund domineres af maskuline energier. Samtidig med at kvinders frigørelse fra manden er blevet gjort i maskulin energi. Det er styrke, handling, materiel rigdom, autoritet og transformation. Ord der rummer power og fremdrift. Handlinger der giver samfundet, mennesket og relationer mere maskulin energi end feminin energi. Alle kan og vil selv. Jeg vil som kvinde ikke virke svag, for jeg kan selv!

Jeg boede alene i 4 år inden jeg mødte T. 4 år der gjorde at jeg lærte at gøre, stort set alt, selv. Det nyttede jo ikke noget at jeg var afhængig af en mand, for jeg havde ingen mand! Når jeg datede var det også min holdning – jeg havde ikke brug for en mand, men han måtte da gerne være der.

Maskulin og feminin energi fungerer som et batteri. Maskulin energi er den pol med tappen, feminin energi er den pol med fordybning. De to poler tiltrækkes af hinanden, de passer sammen. Når der ikke er balance mellem de to energier kan det være svært at tiltrække hinanden. Lige gyldigt om det er i datinglivet eller i parforholdet. Hvis begge er mere i deres maskuline energi end feminine, så mistes tiltrækningskraften. Så det gavner ikke nødvendigvis at vi alle kan selv, vil selv.

Det gælder ikke kun i parforhold. Hvad med forholdet til veninder, venner og familie? For halvandet år siden blev jeg syg af mononukleose. Min krop sørgede for at jeg virkelig skulle mærke efter, så jeg fik den lange version på et lille år. De første 8 måneder var jeg nede. Jeg var træt, jeg havde intet overskud, jeg skulle have hjælp. Jeg følte mig pludselig svag. Jeg ville selv, men jeg kunne ikke!

Mit sygdomsforløb blev starten til at jeg dykkede ned i mig selv. Sådan virkelig! Jeg trak vejret dybt ned i maven, og tog imod min krops signal. Den var træt og råbte højt ”SKRU NED”.

Jeg levede et liv i høj fart. Studie, 2-3 job, egen lejlighed og motorcykel, familie, veninder, dating, bekendte, træning, frivilligt arbejde ……………. Jeg var så meget i min maskuline energi.

Pludselig måtte jeg finde ro i det ukendte. Jeg var følsom, jeg trængte i den grad til hvile og omsorg. Jeg blev indadvendt, jeg ville gerne bare være mig. Jeg orkede ikke. Jeg havde brug for bare at være, for andet var der ikke energi til. For første gang i mit liv måtte jeg overskride min ”jeg er svag når jeg beder om hjælp” grænse. For jeg havde brug for hjælp, hvis jeg skulle komme igennem det næste års tid.

Da jeg begyndte at komme på benene igen besluttede jeg mig for, at jeg ikke skulle hundrede procent til mit gamle jeg. Jeg skulle tilbage til min maskuline energi i visse situationer, men jeg skulle bestemt også meget mere ind i min feminine energi. For det er ikke en svaghed. Det er omsorg og selvkærlighed. Det er, vil selv, kan selv passe på mig selv. Det er succes og rigdom på det personlige plan.

Kære kvinde. Din feminine energi er mange ting. Det er forholdet til omverdenen og forholdet til dig selv. Det er forholdet til din partner og dine nærmeste. Giv dig selv lov til at læne dig tilbage, modtag og elsk. Giv dig selv lov til at være en del af et univers, som du kan søge ind i, når du har behov for at finde tilbage til dig, lige her <3

// denhelekrop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At finde mit kvindelige jeg