Mobning for livet

At finde mit kvindelige jeg

Jeg har altid godt vidst at jeg var en drenge-pige. Jeg har altid fået af vide at jeg havde nogle maskuline træk i min personlighed. Jeg har aldrig følt mig helt hjemme i det feminine og meget kvindelige. Men jeg har aldrig tænkt over hvorfor. Eller om der var en grund. Eller om jeg havde lyst til at det skulle være anderledes. Men så hørte jeg om maskulin og feminin energi. Og pludselig gav det mening. Hvorfor jeg har været i min maskuline energi.

Feminin og maskulin energi har intet med køn at gøre. Vi besidder som mænd og kvinder begge energier. Dansen mellem de to energier kan dog være svær at danse.

Maskulin energi er kendetegnet ved: handling, evnen til at flytte sig fra a til b, simpelhed, argumenteren ud fra fakta, rationale, udadvendthed, givende.

Feminin energi er kendetegnet ved: kaos, følsomhed, omsorg, indadvendthed, væren, modtagende.  

 For mig har de maskuline energier fyldt mere da det for mig har været styrker. De feminine har været svagheder. At læne sig tilbage, at modtage og bare være, var for mig en svaghed. Ikke at sige at jeg aldrig tog imod eller var følsom. Men jeg havde det bedst hvis jeg bare klarede tingene, selv. Handlede på livet. Var en selvstændig kvinde der selv kunne.

Så mødte jeg T. Og for første gang i mit liv havde jeg lyst til at læne mig tilbage og modtage. Følte jeg mig tryg ved at sænke paraderne og modtage. Pludselig har jeg lyst til at bære noget så banalt som smykker og læbestift.

img_1374

At have smykker på var meget kvindeligt for mig. En følelse jeg ikke følte mig helt tilpas i. For jeg var jo ikke sådan en kvinde-kvinde. Jeg var mere en kvinde med maskuline træk. Men pludselig føler jeg mig kvindelig, på den rigtige måde for mig, med smykker på. Så da jeg netop har holdt fødselsdag, er jeg heldigvis blevet begavet med nye, flotte smykker. Som jeg glæder mig til at have på.

Feminin og maskulin energi er selvfølgelig ikke om du går i jakkesæt eller har øreringe på. Men den følelse du har indeni. Vores samfund råber ud til os, at maskulin energi er bedst. Arbejdspladser er ikke interesseret i en kvinde der føler alt og kun agere ud fra hendes følelser. Derfor har vi også det maskuline i os. Men det feminine skal ikke glemmes! Tværtimod!

Det kræver heldigvis ikke at finde en sød mand, at aktivere din feminine energi! Alt i mens jeg har mine øreringe på er jeg blevet en del af et kvindeunivers: Dit feminine boost – Meditationer, foredrag og øvelser der hjælper dig med at aktivere din feminine energi. Og det samme kan du! Mand eller ej, øreringe eller ej.

Hvis du har lyst til at læse mere eller være med, så er det blot et tryk væk <3

// denhelekrop

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobning for livet