Når din krop er din største fjende

Pengeenergi

Penge. Pengeenergi. Pengeoverbevisning. Et emne der er blevet sårbart for mig inden for de sidste måneder. Fordi jeg er blevet enormt opmærksom på min pengeoverbevisning og min pengeenergi.

Jeg har altid arbejdet meget og derved også tjent (mange) penge. Ikke mange penge som i millioner på bankkontoen, men mange penge i den forstand, at jeg aldrig har manglet noget og meget sjældent har måtte takke nej tak, af økonomiske årsager. Men jeg har også arbejdet for at tjene penge. Jeg har altid haft deltidsjob, ved siden af fuldtidsjob og studie. Jeg har altid kunne tage en ekstravagt og tjene mere. Jeg har altid arbejdet meget for at tjene mange penge. Jeg har altid haft meget fokus på at tjene mange penge. Jeg har arbejdet for at tjene penge. Men det perspektiv har pludselig ændret sig ….

Jeg arbejder ikke længere kun for at tjene penge. I mit selvstændige virke arbejder jeg fordi jeg brænder for det. Fordi jeg er dygtig til det jeg laver. Fordi jeg elsker det som mine behandlinger gør. Fordi jeg elsker børneyoga. Fordi jeg elsker at gøre brug af det jeg er dygtig til og brænder for. Noget jeg reelt ville kunne gøre gratis og stadig smile. Men gratis betaler desværre ikke mine regninger og min mad nede i Netto. Så derfor tager jeg penge for det jeg er dygtig til. Og jeg tager en pris som jeg kan leve for. Og jeg tager den pris jeg ved mit virke er værd. Men min pengeenergi har et dårligt flow …

At min pengeenergi har et dårligt flow mærker jeg i den grad efter jeg ikke længere kører intropris på mine behandlinger. Men at jeg nu tager en pris jeg er værd og som jeg tjener penge på. Og det kære univers prøver mig af. Universet sender ikke en kø af hjerter til min kærlighedsbriks disse dage. For universet skal sikre sig at jeg ikke (kun) gør det her for at tjene penge. Og det er en kæmpe udfordring for mig at slippe min pengeenergi. For den energi har jeg haft siden jeg startede med at tjene mine egne penge for maaaange år siden. Helt tilbage til dengang jeg i en alder af 10 år var babysitter. Helt tilbage til dengang talte jeg penge. Talte for meget jeg tjente for så og så mange timer. Men jeg arbejder ikke længere, kun, for penge. Jeg arbejder for det mit hjerte brænder for, for det som jeg er dygtig til og for at bruge min energi til at hjælpe andre på vej.

Det er sårbart for mig at dele. For jeg synes faktisk ikke pengeopmærksomhed er særlig tiltrækkende. Men jeg har de sidste uger prøvet at snakke åbent om det med mine nærmeste. Prøvet gennem ord og opmærksomhed, langsomt at ændre min pengeenergi. Så det er min hjerteenergi der tiltrækker kære sjæle til min hjertebiks, og ikke min pengeenergi <3

// denhelekrop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når din krop er din største fjende