Pengeenergi

Børneyoga hjemme hos jer …

Kære forældre. Det er nu muligt at vælge yoga til, når det passer jer, sammen med dem I ønsker. Jeg tilbyder nemlig at komme ud til jer, på Sjælland, med min børneyoga! Hvis I ønsker en anderledes børnefødselsdag, klassekomsammen, legeaftale eller noget helt fjerde. Så er børneyoga en mulighed! <3

Programmet bliver planlagt specifikt til jeres behov. Udfra anledning, børnenes alder eller jeres ønsker. Alt efter alder, ønske og behov vil det være en blanding af yoga, motoriske lege, børnemassage og afslapning/meditation.
Jeg kommer med yogaen, I skal blot have et lokale eller udendørs areal (hvis vejret tillader det) hvor yogaen kan dyrkes og måtter/tæpper til hvert barn.

Men hvorfor børneyoga? Det kan du læse mere om her og her <3 Derudover kan du læse om hvad børneyoga kan gøre for børn og deres søvn her (se bort fra adventsbørneyogaen – den kommer igen i december 2019 :))

Praktisk;
For at modtage et uforpligtende tilbud bedes du blot sende mig en mail på julie.g.b@hotmail.com. Her er ønsket dato, aldersgruppe, placering, anledning og gruppens størrelse vigtige detaljer <3
Pris fra 850kr (Prisen er inklusiv forberedelse, arrangementet og kørsel)

Har du spørgsmål? Så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på julie.g.b@hotmail.com 🙂

Ser frem til at hører fra dig!

// denhelekrop

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pengeenergi